Aveti intrebari?
Reclama
Producatori
Livrare și plată
  • Online
  • Transfer bancar
 
Vizite:
Azi: 1644
Total: 2545667

De sa sa cumperi publicitate pe site-urile noastre de medicina sportiva?

FAQ » De sa sa cumperi publicitate pe site-urile noastre de medicina sportiva?

 

Suntem primele site-uri la cautarile "medicina sportiva" (si nu numai) pe motoarele de cautare.

Site-urile noastre sunt concepute astfel incat sa nu streseze cititorul: "incarca" foarte rapid, nu avem bannere enervante (pop-up) si se adapteaza la dispozitivele mobile.

Informatia on-line din cele peste 3000 fisiere este in egala masura destinata pentru cititorii specialisti si nespecialisti.

Oferim stabilitate, fiind on-line de peste 11 ani.

Valorile de trafic web (cumulat pe cele doua site-uri) sunt in concordanta cu interesul populatiei din Romania, afisam anual peste 2 milioane de pagini la cca. 190.000 vizitatori unici in peste 240.000 vizite.

Statisticile sunt publice si le gasiti aici:
Trafic web MedicinaSportiva.Ro: http://www.medicinasportiva.ro/statistici_website.html
Statistici trafic web: http://www.pansportmedical.ro/statistici.html

Oferim o solutie avantajoasa de publicitate pentru segmentul tinta "medicina & sport", mai ieftina chiar decat distributia de flyere iar costurile pentru "mia de afisari" (CPM) sunt sub nivelul pietei.

Costul (mediu) per mia de afisari (CPM) pentru MedicinaSportiva.Ro.
In primele 10 luni ale anului 2017, MedicinaSportiva.Ro a afisat 1.377.000 pagini, cu o medie de 137.700 pagini / lunar.
Sa presupunem ca un client achizitioneaza un top banner (TMS) la un pret de 150 lei/luna in sistemul rorativ de 10 bannere cu afisare aleatoare.
Aceasta inseamna de in 1/10 din cazuri (13.770 ori) bannerul clientului va fi afisat primul, in 1/10 din cazuri (13.770 ori) al doilea si asa mai departe.
Consideram doar situatia in care bannerul este afisat primul - adica 13.770 afisari.
Rezulta 13,77 mii de afisari, cu un cost de 10,89 lei (2,31 euro) pentru mia de afisari a unui top banner. (150 : 13,77).
Daca dorim sa luam in considerare si afisare in pozitia secunda, CPM scade sub 2 euro; valori sub 2 euro CPM sunt si pentru restul bannerelor publicitare de pe MedicinaSportiva.Ro.

Bannerele publicitare ofera promovare vizulala in timp ce anunturile si paginile ofera promovarea informatiei.
Campaniile publicitare sunt combinatii echilibrate ale celor doua metode, destinate sa capteze interesul unui cat mai mare numar din vizitatorii nostri.
Va oferim si posibilitatea sa va configurati propria campanie publicitara pe site-urile noastre, prin combinarea unui numar de servicii; in aceasta situatie va oferim o reducere de 10% la 10 servicii simple de publicitate achizitionate.

Nu in ultimul rand, link-urile de la noi catre paginile Dvs. vor imbunatati indexarea (SEO) site-ului Dvs. in motoarele de cautare.